讲重点。星期三晚四个人一齐去咗呢间舖,见个巨型梳乎厘好似好得意咁,就点咗一份share(除咗红酒冇再点其他嘢)。结果,份梳乎厘唔似梳乎厘不在话下,更恐怖系第二日开始四个人都食物中毒,疴呕发烧!!有两个仲严重到入咗医院,今日(事隔三日)都仲未出得院啊!!认真,睇样都觉得好伏,乜梳乎厘系咁嘅样架咩。食落去,得外面𠮶薄薄哋一层系硬嘅(硬到唔应该系梳乎厘嘅硬度),里面成旧就调返转,只可以话系生生哋嘅蒸蛋。好难食啊!!除咗因为特别可以打下卡(otherwise我都唔会为呢啲咁难食嘅嘢影相),我真系唔知呢碟嘢有啲咩存在价值。好辛苦啊疴呕肚痛发烧头痛咗几日喇!!至于服务就可以话系冇服务可言,可能主观情感有啲影响啦,印象中个侍应语气系衰衰哋嘅。结论,唔想死千祈唔好帮衬。

结论,唔想死千祈唔好帮衬。

梳乎厘?????
2020-11-18
$50 (宵夜)