呢间以前食过午餐,又系 介绍。今次再去食系因为佢个价钱系吸引嘅⋯本来店内装修几靓,可惜因为疫情关系,啲挡板劲高,咁啱我仲坐咗喺两块板中间,唔知系咪因为咁搞到有啲热,光线都好暗(隔离枱光线劲好🥲)。不过店内姐姐服务都好好,朋友未到都畀我入去坐住等❣️好啦~讲返啲野食先🤤✨✍🏻 / Deluxe All Day Breakfast✨💵价钱:HK$85 / 附餐饮🔘整体美味指数:❤️❤️❤🤍🤍呢碟野有牛奶炒滑蛋、烟三文鱼、英式香草肉肠、香草杂菌、车厘茄、芝麻酱杂菜沙律及多士🍽。望落好似好多野食,但其实冇咩肉,而且条肉肠都几细条,车厘茄就一开二⋯可能同我印象中嘅All Day Breakfast有啲出入,所以唔算特别抵食🤣💨✍🏻 / 澳洲牛柳粒露荀松子仁罗勒汁米型意粉✨💵价钱:HK$86 / 附餐饮及前菜🔘整体美味指数:❤️❤️❤❤🤍之前都有提及喺观塘另一间餐厅食过米型意粉,口感好特别又好味,所以见呢间店出咗,都即刻想试吓。一上菜,成碟青bb都几可爱,除咗意粉份量大👏🏻✨,仲有好多细细粒嘅牛柳粒,而口感咬落去都仲系咁得意,可惜味道就好似淡咗啲。而随餐附送嘅绿茶多士就好似食唔出有咩味道,多士都偏薄🍞💨。不

💵价钱:HK$85 / 附餐饮
🔘整体美味指数:❤️❤️❤🤍🤍
Deluxe All Day Breakfast

✍🏻 / 澳洲牛柳粒露荀松子仁罗勒汁米型意粉✨
💵价钱:HK$86 / 附餐饮及前菜
🔘整体美味指数:❤️❤️❤❤🤍
之前都有提及喺观塘另一间餐厅食过米型意粉,口感好特别又好味,所以见呢间店出咗,都即刻想试吓。一上菜,成碟青bb都几可爱,除咗意粉份量大👏🏻✨,仲有好多细细粒嘅牛柳粒,而口感咬落去都仲系咁得意,可惜味道就好似淡咗啲。而随餐附送嘅绿茶多士就好似食唔出有咩味道,多士都偏薄🍞💨。不过以呢个价钱嚟讲,都抵食❣️
澳洲牛柳粒露荀松子仁罗勒汁米型意粉

💵埋单价钱:HK$171 / 2人 / 免服务费
🔘整体美味指数:❤️❤️❤🤍🤍
2021-10-15
$85.5 (晚餐)
澳洲牛柳粒露荀松子仁罗勒汁米型意粉