2023-06-10
其实我好钟意食/ 饮豆类制品🤩所以呢间我想食好耐👅不过听大家嘅评价好似好坏参半🫣所以一于去试下~海之恋呢间夜晚系超级多人🤣无论系揾位坐、比钱同攞嘢食都系要等一段时间 想知究竟我有无中伏就睇埋落去👇🏻三色芋圆 - 烟韧之选(荃湾分店)💰$𝟒𝟓配料有:豆乳布丁🍮 + 特调椰奶🥥 + 小丸子🍡 + 珍珠🧋 + 芋圆🍠 + 黑糖🍯话明烟韧之选 成碗配料都系我钟意嘅嘢不得不提真系好足料 啲配料食极唔完咁仲要食落好烟韧 口感非常丰富 甜度适中椰奶味香 布丁都好好食 $𝟒𝟓嚟讲我觉得𝐂𝐏值好高 绝对值得一试🏷 𝐒𝐎𝐘𝐦𝐚𝐫𝐭 𝐛𝐲 豆乳狂人|@soymarthk📍 荃湾大河道𝟏𝟎𝟎号海之恋商场𝟐楼𝟐𝟎𝟑𝟔号舖• ─── @𝓱𝓮𝓲.𝓵𝓮𝓽𝓼.𝓯𝓮𝓪𝓼𝓽 ─── •👧🏻|香港𝟎𝟎后𝐅𝐨𝐨𝐝𝐢𝐞🤤🇭🇰❤️🔥|美食情报💥|真实食评🫦💰|寻觅𝐂𝐏值高嘅美食👅𝓝𝓸𝓽𝓱𝓲𝓷𝓰 𝓫𝓻𝓲𝓷𝓰𝓼 𝓹𝓮𝓸𝓹𝓵𝓮 𝓽𝓸𝓰𝓮𝓽𝓱𝓮𝓻 𝓵𝓲𝓴𝓮 𝓰𝓸𝓸𝓭 𝓯𝓸𝓸𝓭👩🏻🤝👩🏼🍩𝓗𝓮𝓲 𝓛𝓮𝓽’𝓼 𝓕𝓮𝓪𝓼𝓽, 𝓪𝓵𝔀𝓪𝔂𝓼 𝔂𝓸𝓾𝓻 𝓹𝓵𝓪𝓬𝓮💗★ 🥰如果喜欢我嘅分享✨➜ 记得𝐅𝐨𝐥𝐥𝐨𝐰🫶🏻 @hei.lets.feast
所以呢间我想食好耐👅
不过听大家嘅评价好似好坏参半🫣
所以一于去试下~
海之恋呢间夜晚系超级多人🤣
无论系揾位坐、比钱同攞嘢食
都系要等一段时间
👧🏻|香港𝟎𝟎后𝐅𝐨𝐨𝐝𝐢𝐞🤤🇭🇰
❤️🔥|美食情报💥|真实食评🫦
💰|寻觅𝐂𝐏值高嘅美食👅
★ 🥰如果喜欢我嘅分享✨
➜ 记得𝐅𝐨𝐥𝐥𝐨𝐰🫶🏻 @hei.lets.feast❤️🔥
咁就唔会错过我嘅最新帖文啦🥳
★ 😋如果睇完想去试✨
➜记得𝐛𝐨𝐨𝐤𝐦𝐚𝐫𝐤🏷 / 𝐬𝐡𝐚𝐫𝐞比朋友仔一齐睇👩🏻🤝👩🏼