2024-07-24
呢间系铜锣湾登龙街嘅Hungry Monkey走型格风~大大个🐒霓虹招牌远远都见到🌈😆吧枱位可以望住厨师以铁板制作唔同菜式✨ Lunch Set 最平HKD58起(例如鸡扒) Set已经包埋沙律、炒饭、渍物、汤 同 汽水~性价比超高!!估唔到铜锣湾星期六仲有咁抵嘅Lunch Set✨❤️✻ 章鱼御好烧 Lunch Set HKD108御好烧卖相吸引 几厚身而且口感松软~有章鱼🐙菜丝 木鱼干 紫菜等等 配上佢秘制嘅酱汁好好食😋❤️✻厚烧牛舌Lunch Set HKD128厚烧牛舌果然好厚身!!口感一啲都唔韧好易咬😋 份量都好多仲好juicy~~yumyum✨我哋另外散叫咗:✻香煎羊架HKD98香煎羊架煎得好香🥰肥瘦适中‼️ 配埋个芥末非常惹味~ ✻南非鲍鱼 HKD98鲍鱼弹牙仲好多汁~ 卖相吸引 师傅已经帮我哋切件好方便食💕✻ 铁板活北寄贝 HKD108北寄贝配上葱同蒜好match~北寄贝非常新鲜弹牙仲好鲜甜!✻梅子HighBall HKD68Lunch set包咗汔水 不过去到居酒屋都系忍唔住另外叫杯酒😆威士忌加梅酒嘅味道酸酸甜甜~酒味唔算好浓易入口 都啱女仔饮😽
✻ 章鱼御好烧 Lunch Set HKD108
✻厚烧牛舌Lunch Set HKD128
我哋另外散叫咗:
✻香煎羊架HKD98
香煎羊架煎得好香🥰肥瘦适中‼️ 配埋个芥末非常惹味~
✻南非鲍鱼 HKD98
鲍鱼弹牙仲好多汁~ 卖相吸引 师傅已经帮我哋切件好方便食💕
✻ 铁板活北寄贝 HKD108
北寄贝配上葱同蒜好match~北寄贝非常新鲜弹牙仲好鲜甜!
✻梅子HighBall HKD68