🌕Aidan话好挂住有大月亮同大秋千既餐厅,咁啱我哋又去左坚尼地城行街,就一于去埋Chill and Grill食dinner啦!🏖️原来Chill and Grill餐厅有夏日主题活动,餐厅装饰换上了夏日沙滩主题风,店内每个角落都有好靓既打卡位,特别系两张沙滩椅,两兄弟坐上去影相真系好似去咗沙滩咁,好叹呀! 🍭最吸引小朋友既一定系个Candy Bar啦,可以任食糖果,12岁以下小朋友仲会送一球免费雪糕,两兄弟可以系Candy Bar自己再加一些朱古力碎、彩虹糖和绵花糖落雪糕度,仲可以自制棉花糖,有得玩又有得食,佢哋劲开心呢!🍝我哋今次叫咗两份儿童餐俾两兄弟,分别有烟肉芝士通心粉和肉酱意粉,两碟都份量十足,烟肉芝士通心粉有满满概芝士,十分香浓,最后饮埋杯果汁,两兄弟表示好满足呢!🥩我同爸爸当然要点美国封门柳啦!系我地既必点菜式,5成熟既封门柳外面煎得好香脆,肉质嫩滑多汁,一试难忘!🍗仲有炖纽西兰羊膝,炖得好入味,肉质非常软嫩,伴碟的大啡菇好有惊喜,令人回味。🍔精选牛肉汉堡,汉堡包够松软,牛肉汉堡扒好厚,有重浓牛肉味,伴碟的炸薯条好香脆,两兄弟争住食。🥤饭后来多杯青柠梳打,可以中和口腔的味

🥤饭后来多杯青柠梳打,可以中和口腔的味蕾,特别醒神。两兄弟都话今晚好开心,食物好好味,想下次再黎呢!

2023-07-31