餐厅: Sugar
优惠: 于此国泰伙伴餐厅用餐赚里 !
条款及细则:
须受其他国泰条款及细则约束。
2020-10-19 3828 浏览
好耐无同爸爸妈妈去威食餐好今晚专登带佢哋嚟呢度👨‍👩‍👧久仰大名😍😍😍不过都系第一次试最衰仲系太热出唔到去坐边叹靓酒边睇夜景🌛🌛🌛🍾凯撒沙律啲生菜好脆牛肉片好嫩滑🐮🐮🐮但啲酱太多盖过咗其他材料原味😅墨西哥脆片可以拣有肉无肉牛油果酱、番茄粒同酸忌廉份量分配得好好🥑🍅我个人认为加返少少芒果🥭更可以带出鲜味卡邦尼意粉好弹牙🧀🧀🧀好cheesy and creamy不过食多两啖有啲重味个安格斯汉堡唔得🐮🐮🐮块肉干过我啲皮肤反而伴碟啲薯条几好味🍟🍟佢系跟沙律酱嘅不过我都惯性叫佢俾茄汁我🥫我明嘅啲菜咸有原因咁就可以令客人叫多几杯嘢饮真系好醒呀🤫🤫🤫最令惊喜系啲鸡尾酒🍹🍹🍹尤其是有一系列港式味道🍸有猪肉干、咸鱼等等我叫咗杯「蛋挞」味围住杯边真系有蛋挞曲奇皮蛋同奶味好重🥛🥚质地有啲sticky饮完非常回味🥂🥂🥂平生第一次觉得鸡尾酒系好味(虽然叫减少咗烈酒份量)我谂我会再返去试其他酒或者等冻少少可以出露台坐🌛

好耐无同爸爸妈妈去威食餐好

牛肉片好嫩滑🐮🐮🐮
但啲酱太多
盖过咗其他材料原味😅

墨西哥脆片可以拣有肉无肉
牛油果酱、番茄粒同酸忌廉
份量分配得好好🥑🍅

蛋同奶味好重🥛🥚
质地有啲sticky

饮完非常回味🥂🥂🥂
平生第一次觉得鸡尾酒系好味
(虽然叫减少咗烈酒份量)
我谂我会再返去试其他酒
或者等冻少少可以出露台坐🌛