陪屋企人出中环做body check,见到有lunch discount就book黎trytry昏黄的吊灯,红色的绒布座椅,印度壁画,光是环境就充满浓浓印度风情了🥔薯蓉咖哩角 $48好足料 劲坠手 夹嘅时候要小心啲唔好好似我咁跌埋落台🤣🤣有两种香料source 绿色嘅系青咖哩可以话系perfect matchhhhh🐥奶油咖哩鸡 $108My Indian cuisine must-have😍咖哩香浓 牛油味更加吊出咖哩嘅香料味 食落唔会太漏鸡肉食得出有煎香过 肉质滑嫩🐑印度式炖咖哩羊肉 $108相比Chicken Makhani 呢个咖喱味更加突出 有啲人可能未必咁钟意(我私心还是Chicken Makhani羊肉好淋 但系肉质有啲鞋;(🧄蒜蓉烤饼 $30香浓蒜蓉牛油味 口感烟韧 正常发挥 过关!🐑🍚印式羊肉炒饭 $88相比两个咖喱 呢个嘅羊肉份量出奇地大方!!啖啖都有羊肉咁济 但一样 肉质唔够嫩滑调味都系好重咖喱味 如果想食返之前两个咖喱dishes就建议嗌返白饭送一入黎唔知系咪因为知道我用discount,所以waiter不停游说我地食lunch buffet,但我地觉得lunc

薯蓉咖哩角

🐑印度式炖咖哩羊肉 $108
羊肉好淋 但系肉质有啲鞋;(
蒜蓉烤饼

🧄蒜蓉烤饼 $30
香浓蒜蓉牛油味 口感烟韧 正常发挥 过关!
印式羊肉炒饭
🐑🍚印式羊肉炒饭 $88
相比两个咖喱 呢个嘅羊肉份量出奇地大方!!
啖啖都有羊肉咁济 但一样 肉质唔够嫩滑

一入黎唔知系咪因为知道我用discount,所以waiter不停游说我地食lunch buffet,但我地觉得lunch buffet选择少,最后都系婉拒咗。
可能外国人比较热情,但觉得少chur...比返食客自主权选择观感会较好~

整体评分:
好味指数

性价比
(以原价为准则)
回头指数
2021-07-08