餐厅: Twinkle Baker Decor (K11購物藝術館)
优惠: 于此国泰伙伴餐厅用餐赚里 !
条款及细则:
须受其他国泰条款及细则约束。
仲有两个礼拜就到母亲节啦,本地品牌Twinkle Baker Décor新推出「Fly To Your Heart」原个蛋糕🦋 轻柔粉色配上挤花与蝴蝶,营造缤纷春日感觉,内以芒果乳酪慕丝夹住芒果蓉及柚子啫喱内馅,香甜清新!🦋 𝐹𝑙𝑦 𝑇𝑜 𝑌𝑜𝑢𝑟 𝐻𝑒𝑎𝑟𝑡 - - - $𝟰𝟲𝟴以粉紫色嘅蝴蝶朱古力💜 配搭粉嫩细致嘅挤花,再加上两颗粉色紫色心形雾面棒棒糖💕好有浪漫情怀,粉红色蛋糕配花花妈咪一定中意🥰 蛋糕以酸酸甜甜嘅芒果乳酪慕丝为主,软滑细腻嘅芒果蓉🥭 再配上口感清新嘅柚子啫喱,最适合夏天☀️时份嘅口味,够晒Fresh💦之余又开胃!记得订定个准备送俾妈咪喇💕

记得订定个准备送俾妈咪喇💕