2016-04-21
-某日不想上班 请了一日假 系荃湾到处闲逛 发现平时好多好多人排队既beans 原来系闲日下午系唔多人架!平时要排咁耐队先有得食 今日心情又几好 决定入去食个all day breakfast!-因为系一个人既关系 我被安排坐系落地玻璃边既长吧台店内位置真的不多 以行既路线同食物质素都难怪会咁多人排队既-我今日叫既野食系 Smoke Salmon all day breakfast成个早餐对我黎讲 亮点系个bagel我本人一向好喜欢食饱类 呢个bagel 搽埋佢比既cream简单系一流另外佢既sautéed mushroom个seasoning值得一赞 加左小小minced garlic 同herbs 非常好入口 配埋个black truffle炒蛋一齐食味道中和得岩岩好-唯一一样唔太好既地方 就系佢跟餐既野饮 比较细杯 通常食哂成个餐都要问佢拎多杯水不过我谂呢样都系文青小店既特式吧 -
某日不想上班 请了一日假
因为系一个人既关系 我被安排坐系落地玻璃边既长吧台