今日两点多嚟到APM 想食热辣辣嘅蔬菜,最啱就系打边炉,之前已经食过但马屋,觉得都几干净企理,又唔会太赶住赶住叫你走👍仲有提供Häagen-Dazs雪糕😋可能刚刚过咗午饭时间,唔使排队😃点了两个(丹麦皇冠豚肉午市定量套餐@$109) 汤底就拣咗千夜锅&甘露锅。自助区🥢蔬菜类🥬🥦萝卜、冬瓜、羽衣甘蓝、生菜、娃娃菜、豆腐,西兰花、木耳、豆卜、蕃茄仔、莴笋,金菇菜、南瓜丸类🍢墨鱼丸、贡丸、鳕鱼丸、猪肉丸,鱼蛋粉面类🍜乌龙面、公仔面雪糕Häagen-Dazs四款🍨比利时朱古力、士多啤梨、曲奇云呢拿、焦糖脆饼饮品🍵🧃玄米茶茶包、绿茶茶包及罐装饮品📝蔬菜新鲜,墨鱼丸有弹性唔会粉雷雷👍套餐豚肉份量都唔少,乌龙面弹牙配甘露锅超赞👍唯饮品种类唔算多,胜在坐得舒服,雪糕任食😋最爱比利时朱古力雪糕💚人均消费$120 (午市)

自助区🥢
蔬菜类🥬🥦
丸类🍢
墨鱼丸、贡丸、鳕鱼丸、猪肉丸,鱼蛋
粉面类🍜
乌龙面、公仔面
雪糕Häagen-Dazs四款🍨
比利时朱古力、士多啤梨、曲奇云呢拿、焦糖脆饼
饮品🍵🧃
玄米茶茶包、绿茶茶包及罐装饮品

人均消费$120 (午市)