2018-09-08 338 浏览
当好耐以前重系呢头读中学嘅时候 呢间Starbucks 重未有系度,唔知几时突然发现新开 但位置唔就脚以为无机会黎。点知自从有咗BB后系去St.Paul做产检 而佢开正系医院对面,啱晒 可以食啲嘢才再去。 今日早咗到又唔想系入面等好耐 一于决定入去呢间Starbucks睇下,店内位置不算少 客人唔算好多。平时例牌饮caramel macchiato 但有咗bb后费时饮得太多咖啡 所以一改平日习惯,试下佢嘅kiwi juice,再加点一个sausage roll 。不得不说starbucks员工大部分都好有礼貌又细心,好似今次禁 见我喺雪柜拎左支果汁出嚟后居然帮我系入面㕑房换果支无禁冻嘅 话有bb唔好饮太冻野。 帮我整热个sausage roll 又叫我坐底坐 再放上枱比我,拎埋纸巾 餐具,真系好细心又sweet。我知其实好多人觉得Starbucks并唔抵食,但我觉得为咗佢嘅服务系绝对值得嘅!