2022-10-01
呢日下午得闲过嚟食个饭,唔知食乜好不如就打边炉啦,入到嚟发觉原来佢哋都未准备好,仲好似有啲乱咁,仲听到一个好似经理嘅男人喺度闹员工😅牛涮锅不嬲都系中规中矩,我拣咗澳洲和牛肩脊肉套餐,$188猪骨汤底,佢呢个餐系冇鸡肉同猪肉嘅,但系我个又想食猪肉所以用$25加咗一盘猪肉。澳洲和牛肉质嚟讲都OK过得去不过切得真系太薄,冇乜口感,好似食咗阵风咁,其实人哋唔系拣放题好心佢啲肉就俾啲质素好少少嘅,所以呢点令我好失望。出面放题区,我最最钟意食嘅就系佢个芝士鱼腐,呢个我就食得好多嘅,但系其他都冇乜嘢啱食,都系夹咗少少丸类同埋蕃茄同拉面。我想讲佢啲白饭到我食完走佢都未拎出嚟😅想食两啖白饭都冇,但系啲咖喱就一早煲好,而且埋单嘅时候我完全揾唔到人,最后叫咗喺厨房做嘢嘅人帮我叫人出嚟收钱😅😅😅食过咁多间牛涮锅呢间嘅质素算系最差,服务又差,同佢哋集团其他分店嘅水平差好远😅😅
60分钟午餐 套餐