见到唔少都系一个人前来尽兴😇 套餐价钱由$158至$268不等 包含汤底 肉类 蔬菜拼盘 茶饮 自助吧最重要系座位同枱面特别宽敞好好坐 有卡位又有吧枱 店员服务都几好每个锅都系鸳鸯汤底 大个边试左暖心猪肚鸡汤同酸甜开胃蕃茄汤底 两个汤都好足料 猪肚汤鲜甜唔腥 胡椒唔会太辛辣 细果边既养生松露菇菌汤系固定 啖啖饮到浓郁既磨菇颗粒 味道几突出 感觉特别新颖😇✨️日本和牛套餐 $268日本和牛三角胸小排✨️豪华老饕套餐 $238美国牛肩小排+尚青海鲜盘(小)两款牛肉质素都唔错 日本和牛油香丰满 牛肩小排肉香较浓郁😍 份量适中唔会太腻 海鲜拼盘有大大只帆立贝 爽弹鲜虾 鱿鱼 鲷鱼片 蚬蔬菜拼盘卖相几有心思 除左蔬菜之外仲有福袋同贡丸 一定饱肚 另外试左虾滑同鸭血 虾滑弹牙有咬口几出色出面自助吧台有刀削面 三色面等面食 王子面够晒台式feel 肉燥饭都系必食 一d都唔油腻 食左两碗🤗 如果有更多自取配料选择会更加满足~打边炉点都要叹返杯冰凉既大红袍珍珠奶茶 甜品仲可以自制刨冰 芋圆 芋泥 仙草 红豆等配料任加 消暑一流❄️

✨️日本和牛套餐 $268
日本和牛三角胸小排

✨️豪华老饕套餐 $238
美国牛肩小排+尚青海鲜盘(小)

用餐时段