2018-11-05 2693 浏览
大家千期唔好再旨意间野,伏中之伏,同佢摆上去𠮶啲相系完全唔同,完全三回事,我未试过食一间自助餐酒店系咁垃圾嘅,大家可以过嚟试下,我发觉OpenRice有好多话呢间野几好食几好食要食几多嘢食几多嘢食嘅留言,完全系作大嘅,我谂求其一间自助餐厅都多嘢食过佢,D食物水平好过呢间!我系为大家好咋,如果你哋唔信可以自己上嚟试吓,影相我就唔影啦,因为好多食物啲肉质系梅嘅,例如焼鸡呀,鸡翼呀,全部系梅肉,我数过食物唔超过30款 大家试吓决定啦想唔想过嚟试吓。我依家都系坐喺酒店写食评,心情难以平复 仲要系生日饭,D服务态度差到,个女经理好似当我地仇人咁,叫多两声就黑晒口面 ,𠮶张主菜餐单除左牛柳扒仔 同埋𠮶个咩煎鱼五使加钱 另外𠮶几款主菜系要另外加钱的 即系唔系本身自助晚餐嘅价钱啦 🙁🙁🙁