2020-12-30 158 浏览
又一间已经食过好多次嘅cafe,而且位置十分方便,系尖沙咀、铜锣湾等热门地点都有分店。食物质素非常唔错,而且价钱好合理,值得推荐!🥳・巨.午餐肉爆料牛角包学个名话斋,呢个牛角包真系好爆料,有好厚切条状嘅午餐肉、炒日本滑蛋、芝士,配上牛油果芥末酱,成件事真系满足到一个点!日式芝麻手羽先鸡翼炸到好脆卜卜,十分香口,而且里面肉嫩有肉汁👍🏼👍🏼不过今次略嫌佢炸得有点过火,但好彩都唔影响味道。btw, 成日食手羽先,其实有无手羽后?🤔痴_线朱古力作为一个朱古力控,去到每间cafe都会叫朱古力饮。呢间cafe嘅朱古力系我心目中都几高评分。表面有好多朱古力碎及泡沫,饮之前要搅拌均匀,味道颇浓郁,不会太甜,冬天饮都几岩!

巨.午餐肉爆料牛角包

日式芝麻手羽先