2024-12-04
环境舒适,地理位置一流,虽然喺大商场里面,但一D都唔嘈,枱与枱之间有一定嘅距离,唔算迫,可以同朋友安安静静饮杯嘢,倾下计。巧克力咖啡:好好饮!奶味够、朱古力味浓,个花都画得靓,最紧要系温度适中,唔会热到辣咀,又唔会冻到好似室温咁,个杯保到温,食完餐饭,杯饮品仍然暖暖的,冬天饮真系一流!个人觉得仲好饮过贵价连锁Coffee Shop嘅Mocha! 烤鸡菠萝汉堡配柠檬乳酪酱及焗薯:份量十足,有2块厚厚嘅烤鸡,原本以为「柠檬乳酪酱」会有D酸,都担心唔知夹唔夹,但点知系出奇地咁夹!好好食!同埋都好抵食,食量细既真系可以一个餐2份食,因为个汉堡真系好巨型!西多士伴鲜浆果及雪糕配枫糖酱或自家制海盐焦糖酱:一开始见到个酱原来已经放哂上个西多士度,都有啲担心佢会过甜,点知食落又真系岩岩好,雪糕似系自家制果D,有一粒粒嘅云呢拿杍,好好味!最犀利嘅喺D伴碟生果竟然粒粒都好甜、好新鲜!真系全碟清哂!特别值得一提既系,佢地嘅服务态度好好!呢D唔赶客又有礼既食肆,真系买少见少,所以值得推介呀!