细细个中学生果阵已经一直食开 ! 🤓之前食开都系好食嘅秘制鸡煲 ! 今次就食豪啲 ! 叫个 三宝鸡煲啦🤑叫得三宝 ,有咩三宝呢 !就系有《花胶》《海参》《鲍鱼》!钟意食辣嘅我 紧系叫大辣 辣一辣佢啦🔥!  系等紧佢上嚟果阵 已经闻到隔离枱啲鸡嚟到已经谂到浓浓嘅鸡煲味 , 好快三宝鸡煲就送到上嚟啦 ! 😚一打开 ! 哗 浓浓嘅鲜甜鸡煲味 涌晒上嚟啦 !劲香啊 !😍心急想我 已经 即刻拎起对筷子 将 面头嘅花胶海参鲍鱼同下面啲鸡煲汁混合 !🥘即刻食只大大粒嘅鲍鱼先 ! 哗  ,鲍鱼本身嘅鲜味 无因为鸡煲啲酱汁而流失 🥰每啖咬落去只鲍鱼度 都劲有口感 劲鲜甜 !加埋啲鸡煲汁一齐放入口度 ~好味加爆满分啊 !而要试试个鸡煲,每旧鸡啲肉都咁嫩滑 ! 🐔再配合洋葱,辣椒,芫茜,秘制酱汁  ,  真系食到我停唔到口!!
细细个中学生果阵已经一直食开 ! 🤓
叫得三宝 ,有咩三宝呢 !就系有《花胶》《海参》《鲍鱼》!
嚟到已经谂到浓浓嘅鸡煲味 ,
好快三宝鸡煲就送到上嚟啦 ! 😚
而要试试个鸡煲,每旧鸡啲肉都咁嫩滑 ! 🐔