2016-10-03 1066 浏览
呢间嘢呀妈一直都想去食,刚刚就去试下呢间嘢等呀妈开心下。当时六点正,我到先,攞定位,点知间嘢无冧住开冷气准备客人嚟食晚饭,间嘢细都唔系只开一陪冷气下话,好焗!好彩自备风扇,自己伙计话焗先去开!个人评论:间嘢细!位又窄!变成环境好嘈喧巴闭!成日听到隔离条友不断讲粗口当自己语言!个人认为啲嘢食非常一般唔系特别好食,叫咗牛油带子,睇张相个卖相好靓,点知又干又鞋又无带子味,拉圾!跟住条火龙虾一样,食完条脷重鞋,都唔知咩嘢食嚟嘅!跟住叫其他嘢都系一般,唔值咁嘅价钱!只可以觉得海胆寿司ok!唔通为咗海胆寿司再嚟咩,唔会啰!埋单380,我比四百,我冧住佢比番一张廿蚊纸我,点知找来一蚊两蚊,冧住我唔会要咁,我就要哂佢比你睇!呢头钱啱啱收咗,客人都未离开个位,就即刻收嘢,差啲就整到我!又搅到我妈要等佢收埋嘢先可以起身离开,真过份!出面啲人开始排队,唔明点解有咁多人帮衬,我亦唔想知!我净系知无下次!真正食嘢嘅人都会同我一样!我而加条脷重鞋紧,你地不妨睇体验下!
!好彩自备风扇,自己伙计话焗先去开

!跟住条火龙虾一样,食完条脷重鞋,都唔知咩嘢食嚟嘅
!跟住叫其他嘢都系一般,唔值咁嘅价钱!

只可以觉得海胆寿司ok!唔通为咗海胆寿司再嚟咩,唔会啰

!又搅到我妈要等佢收埋嘢先可以起身离开,真过份
!出面啲人开始排队,唔明点解有咁多人帮衬,我亦唔想知!
我净系知无下次!真正食嘢嘅人都会同我一样
!我而加条脷重鞋紧,你地不妨睇体验下!
2016-09-28