今次系朋友推荐,话有间地方嘅素食可以喊出彩,心谂真系咁掂?带住半信半疑嘅心态去试。嚟到,首先点咗份黑松露炸虾带子意大利饭,一啖落去,简直惊艳到我!黑松露嘅香气十足,同野菌嘅味道夹到正!😲转头又试咗份西非花生酱意大利粉,辣味同花生嘅香滑搞到个人心花怒放,完全系另一番风味,好特别!食物讲完,特别要提提大家佢哋嘅不可能汉堡,食落真系完全分不到!肉汁满溢,配上秘制酱汁,一咬落去彷佛抱住大自然嘅怀抱,啖啖满足。其中,黑松露蛋黄酱番薯条就系我嘅心头好,香脆程度啱啱好,够味到令人一条接一条停唔到口🍟。呢次食嘅每一样嘢都俾到我惊喜,以前成日以为素食就等于清淡无味,但依家我要大声讲:呢间地方彻底颠覆咗我对素食嘅看法!最后,饮品都唔可以忽视,木瓜雪梨燕麦奶饮落去清新爽口,完美咁结束咗呢场美食之旅。总之,每次黎食都有新发现,绝对系返味无穷嘅体验,好想同更多人分享,如果你仲未试过,真系唔好再等啦!🥰