2024-05-09
上个𝐖𝐞𝐞𝐤𝐞𝐧𝐝约左朋友仔去行街👯♀️点知佢突然话要返公司💼跟少少野我就索性去佢公司附近等佢食个晏🍴食完仲可以行埋附近工厦既🛒开仓。餐厅以纯白色为主色🤍大部份都系梳化位,坐得舒适🛋黎依到重点❣️一定会落系梳乎厘班戟到🥞不过店员提醒我地,嗌𝐋𝐮𝐧𝐜𝐡 𝐒𝐞𝐭☀会有加配优惠🈹(野饮 • 梳乎厘班戟都有) 真系抵好多呀🤑~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~• ☀️Lunch Set ($88起)☀️包 是日餐汤 / 是日沙律 • 主菜 𝐋𝐮𝐧𝐜𝐡 𝐒𝐞𝐭加配优惠🈹野饮 (大部份款式都有半价)🈹梳乎厘班戟 (优惠价$68起).▪粟米椰菜花汤 见到有蔬菜碎碎粒。粟米较出🌽.▪ 香煎澳洲特级谷饲肉眼(𝟖安士) 配干葱红酒汁 ($178)拣左五成熟🥩,干葱红酒汁好香,如果多少少仲正🫢配左蕃茄🍅 • 薯角🥔 • 翠玉瓜 • 茄子🍆 • 椰菜花.▪吉士焦糖梳乎厘班戟 (跟𝐋𝐮𝐧𝐜𝐡 𝐒𝐞𝐭 加+$78 • 原价$108)巨巨巨大既厚厚梳乎厘班戟,动动,劲𝐅𝐥𝐮𝐟𝐟𝐲💗劲摇 • 劲𝐅𝐢𝐧𝐠佢都唔会塌🌪梳乎厘班戟食落蛋香味劲浓,口感松软 蓬松🤤配埋面既焦糖脆脆层,双重口感😚
点知佢突然话要返公司💼跟少少野
我就索性去佢公司附近等佢食个晏🍴
食完仲可以行埋附近工厦既🛒开仓。
餐厅以纯白色为主色🤍大部份都系梳化位,坐得舒适🛋
黎依到重点❣️一定会落系梳乎厘班戟到🥞
不过店员提醒我地,嗌𝐋𝐮𝐧𝐜𝐡 𝐒𝐞𝐭☀会有加配优惠🈹
(野饮 • 梳乎厘班戟都有) 真系抵好多呀🤑
☀️Lunch Set ($88起)☀️
包 是日餐汤 / 是日沙律 • 主菜
𝐋𝐮𝐧𝐜𝐡 𝐒𝐞𝐭加配优惠
🈹野饮 (大部份款式都有半价)
🈹梳乎厘班戟 (优惠价$68起)
▪粟米椰菜花汤
见到有蔬菜碎碎粒。粟米较出🌽
▪[H] 香煎澳洲特级谷饲肉眼(𝟖安士) 配干葱红酒汁 ($178)
拣左五成熟🥩,干葱红酒汁好香,如果多少少仲正🫢
配左蕃茄🍅 • 薯角🥔 • 翠玉瓜 • 茄子🍆 • 椰菜花
巨巨巨大既厚厚梳乎厘班戟,
动动,劲𝐅𝐥𝐮𝐟𝐟𝐲💗
劲摇 • 劲𝐅𝐢𝐧𝐠佢都唔会塌🌪
梳乎厘班戟食落蛋香味劲浓,口感松软 蓬松🤤
配埋面既焦糖脆脆层,双重口感😚
吉士酱幼滑,唔会太甜。仲加左爆谷点缀🍿
(💁🏻♀️如果要后上,记得落单时拣埋。上得通知店员就可以)
▪芒果菠萝沙冰 (跟𝐋𝐮𝐧𝐜𝐡 𝐒𝐞𝐭 加+$24 • 原价$48)
沙冰打得够碎,饮落菠萝比较出🍍
面头仲加左𝐂𝐫𝐞𝐚𝐦,搅匀更滑😚
以下系散嗌
▪日式千手茄子 ($58)
虽然系𝟏条茄子🍆份量,但切开左,睇落好大份😳
薄薄脆脆既金黄炸皮层✨好香口,外脆内软
点住茄汁食好正🥫
▪香烤鸡中翼 配蜜糖芥末酱 ($65)
𝟓大只,外皮脆到爆呀,入面有肉汁唔会干💦
蜜糖芥末沙律酱个种🍯配住食感觉冇咁热气。
▪(热) 山政小山园 • 槙之白 宇治抹茶鲜奶 ($48)
有靓靓拉花,好开心。用小山园既抹茶一定够浓啦🍵
茶粉开得好,饮到尾都唔会有粉粒💚
可转燕麦奶(加+$5)
🔺以上价钱 💁🏻♀️需另加𝟏𝟎% 服务费
🔺工厦电话收得唔系太好,餐厅好贴心,有𝐖𝐈𝐅𝐈提供🫶🏻
🔺自己用电话嘟𝐐𝐑 𝐂𝐨𝐝𝐞落单 📲