2023-02-23
重点推介之一定一定要食焦糖青苹果鹅肝多士🤭 当你见到$88嘅标价可能觉得有啲贵,但食完之后你会觉得超值‼️首先我本身好中意食🤭 佢呢度做到外面少脆内软,多士同鹅肝之间有块青苹果🍏减低油腻感之余,仲令𠮶包唔会淋,整得好高分🤤第二样必食嘅系蒜蓉烧广岛蚝(两只) $44芝士烧广岛蠓(两只) $48😚 以为广岛蚝会缩到冇得食🤓 估唔到仲大大只,呢𠮶size啱啱好,两只味都好得‼️盐烧A4宫崎和牛 $58 - 有三嚿,靓牛之入口即溶,未至于必叫,但好食😋有另外三𠮶好特别嘅🤓1️⃣柠蜜牛油包 $20 - 未试过呢𠮶口感,好特别🤔 值得一试😋 2️⃣豚肉节瓜波板糖(附月见)$38 - 佢系将节瓜切成薄片再夹住豚肉片卷起再烧,食嘅时候蘸蛋黄和酱汁,绝对系厨师嘅心机之作🤭 系其他地方都未食过😚3️⃣烧莴笋伴蟹膏 $26 - 平时无乜食莴笋,但朋友好同意食,配上蟹膏清爽得嚟几好食!整体嚟讲,呢度所有嘢都好正😚 同埋用呢啲舖头嚟讲佢啲饮品好抵,青柠菠萝梳打只系$28杯,无菠萝就$24😚
有另外三𠮶好特别嘅🤓