2024-11-13 191 浏览
想食多元化嘢食嘅话,一定系拣台式烧肉😍,除咗肉类同埋海鲜有好多唔同嘅选择,仲有得嗌埋小食添🤤!嚟到呢个放题,一定要攞佢嘅卤肉樱花虾酱,无论系配饭定系唔同嘅烧物都好夹💕。我哋拣咗澳洲M5和牛套餐。.🦐樱花虾卤汁饭可以喺自助吧自己攞油渍樱花虾、卤汁、海苔丝等等,有满满嘅台湾风味。.🐮牛呢个套餐又好靓嘅肉类拣。特别推介弹牙嘅烧牛舌芯,同埋肉味好浓嘅澳洲 M5和牛。.🌊海鲜食完肉,一定要留肚嗌烤帆立贝同埋盐蒜烧生蚝,烧完之后更加突出海鲜嘅香味。亦都推荐嗌烧鱿鱼,口感爽弹,酱汁都好香。.🥢小食饮品呢度有唔同嘅台式小食,等嘢食烧熟嘅时候就唔怕闷啦。饮品可以去雪柜攞,亦都可以落单嗌手摇,最后仲有雪糕甜品添。
🦐樱花虾卤汁饭
🐮牛