2019-07-27
早几日来TKO探朋友, 年轻人紧系出街食就最方便啦!一上电梯就见到The Point呢间咁开扬嘅餐厅, 之前听朋友讲起尖沙咀分店食过都唔错西餐开心SHARE食物都唔错! 于是决定入去试试餐厅仲有另一边位置, 相信是星期六日人多的时候会开放先来一份前菜 烤南瓜茄子藜麦羽衣甘蓝沙律平日多肉少菜, 所以来份Green food平衡一下沙律份量都唔少, 南瓜同茄子都有咬口, 唔会煮到好稔, 之前起第二度食过嘅羽衣甘蓝好硬好老, 而且颜色又深d呢度系青色少年一点, 食落口都唔使赵好多下, 配埋酸酸甜甜的柚子味噌汁, 减少蔬菜的生青味道!加埋super food藜麦, 有咬口Pizza也是出名菜式, 无论如何也要点一个, 软谷蟹PIZZA呢度嘅pizza全部都系得一个size, 10吋8件的像子很日式, 面头有成只软谷蟹, 食落仲有点juicy 红酒烩和牛勒肉蚬壳粉差不多是全台人都觉得满意大大粒蚬壳粉, 酱汁浓而不咸,牛勒肉也很稔身又有牛味 黑松露野菌意大利饭, 我几喜欢个味道, 忌廉汁够多, 不过不是传统的意大利饭, 它比较稔身, 没了意大利饭的咬口, 面头加了炸过的金菇菜, 食落多重口味香煎
西餐开心SHARE食物都唔错! 于是决定入去试试 餐厅仲有另一边位置, 相信是星期六日人多的时候会开放 先来一份前菜 烤南瓜茄子藜麦羽衣甘蓝沙律
平日多肉少菜, 所以来份Green food平衡一下
加埋super food藜麦, 有咬口
呢度嘅pizza全部都系得一个size, 10吋8件的
像子很日式, 面头有成只软谷蟹, 食落仲有点juicy
大大粒蚬壳粉, 酱汁浓而不咸,牛勒肉也很稔身又有牛味
面头加了炸过的金菇菜, 食落多重口味
薄荷香草忌廉汁是中和的, 薄荷味不会太过份
每日嘅优惠都好抵!!