2024-02-21
📍 甜姨姨人气甜品店开咗喺九龙区都一段时间,最近佢地既巨型刨冰仲有‼️九龙限定‼️买一送一优惠‼️‼️‼️买1送1优惠由2月19日起至2月25日,十款刨冰买一送一(原价:每份$128 - $158),仲唔叫齐朋友仔一齐去食🤤🤤👅杨枝甘露冰 $158呢个冰记得打完卡就要放支芒果冰雪条落黎,本来以为系雪条,点知原来系冰左既芒果肉🤩🤩杨枝甘露味完全呈现到出黎,佢地既冰亦都好棉,食到中间仲有芒果脆脆,如果怕唔够味,仲有芒果酱加,好满足,3个人食都够😙🥰👅芒果班戟 $68芒果同cream既比例一比一,芒果肉仲好甜,皮亦唔厚,我每次都必叫呢个😜👅蛋白杏仁茶 $45好香杏仁味,仲有蛋白喺底,中式糖水爱好者都可以拣呢个😎👅黑心太软配Haagen-Daz比利时朱古力雪糕 $128甜姨姨既心太软组合真系每次都有惊喜又唔会失望!上次试左椰子味,今次呢个芝麻都好正!!!心太软上面仲用左海边走走既蛋卷😜切开心太软既流心好似食紧芝麻糊咁🤤🤤👅榴梿豆腐花 $68估唔到呢个组合咁夹,榴梿好香好甜,仲有豆腐花平均下,唔怕热气😙
👅杨枝甘露冰 $158
👅芒果班戟 $68
👅蛋白杏仁茶 $45
好香杏仁味,仲有蛋白喺底,中式糖水爱好者都可以拣呢个😎
👅黑心太软配Haagen-Daz比利时朱古力雪糕 $128
👅榴梿豆腐花 $68