2013-03-19 1002 浏览
ARM ARM先喺商场内的另一间意大利餐厅吃了顿劲差的晚餐,一点饱的感觉也没有,所以就转场黎LEE度食番小小野啦我地一行六人喺9点几又食第二餐喇,所以唔可以叫太多野,因为LEE餐可以叫做宵夜呀HAHA蒸饺~~~皮是薄薄的,味道清清地配上醋又好好味㖞汤饺~~~好清的汤底配上饺又系绝配呢上海粗炒(汤版)~~~朋友想食上海粗炒又唔想食炒的,好矛盾!所以就叫个汤版来试试吧!又几得意㖞!有炒的感觉又少了油腻的感觉!GOOD上汤浸苋菜~~~好味炒年糕~~~我一向都不太爱年糕的,但配料炒得好好味,味道刚好,不过上海野都系油左D呀甜品时间花雕雪糕拼焦糖炖蛋~~~雪糕好好味又好滑,炖蛋就甜左D同唔够滑啰!流心椰汁糕~~~个名系我改的个芒果流心好好好味呀配上淡淡的椰汁糕香味,简真系一绝呀!一顿好满意的晚餐+宵夜呀服务员态度又良好㖞,尤其系洗手间的阿姐呀!真系一流的服务态度呀!十个赞!

蒸饺~~~皮是薄薄的,味道清清地配上醋又好好味㖞
汤饺~~~好清的汤底配上饺又系绝配呢
又几得意㖞!有炒的感觉又少了油腻的感觉!GOOD
上汤浸苋菜~~~好味

甜品时间
流心椰汁糕~~~个名系我改的
个芒果流心好好好味呀配上淡淡的椰汁糕香味,简真系一绝呀!

一顿好满意的晚餐+宵夜呀

2013-03-07