招聘中
$60-$75
时薪 (面议)
$60-$75
时薪 (面议)
餐厅: 譚仔雲南米線 (長沙灣廣場)
资讯:

2012-11-19 886 浏览
三次黎到呢度,两次都食唔到兼一肚气。 一次来叫外卖,我都知系繁忙时间,咁我就企系度等柜台搞掂埋单D人先,点知前面埋单的人都搞掂左,都未轮到我叫外卖,仲要之后出来埋单的仲先过我处理,我只系叫个外卖,唔会好阻住吧,之后仲要成堆人开始到系门口等位,咁我即系唯有再等,结果外卖没买到,就一肚气走。第二次来堂食,又系不分先后处理客人,后来兼相同人数的客竟可以先过之前的人入座,再之后仲要人分开坐就当揾左位俾人。忙还忙,我知间店多人食,但都唔需要赶客吧。 真系唔会再帮衬佢呢间舖。
三次黎到呢度,两次都食唔到兼一肚气。

真系唔会再帮衬佢呢间舖。
外卖自取