2023-11-06 62 浏览
放工揾左间鸡煲食,出乎我意料地正😍坐低先知原来一个价钱包唒鸡煲同边炉,仲有埋刺身、冷盘、炸物、海鲜拼盘等🤤刺身好似放题咁放得好靓!而且新鲜肥美!冻蟹好大只,提供较剪同手套好方便食!系我超级中意食嘅蟹膏,劲多膏😍而且蟹肉都好实好鲜甜炸物有南瓜饼、炸虾、饺子、章鱼烧,份量啱啱好唔会食完饱唒😋南瓜饼好甜冰火翡翠螺好好食!螺肉大只爽口弹牙而且好入味!食完就可以叫店员帮手炒热个鸡煲,鸡煲劲多汁,我地叫左中辣好正!辣得黎甜甜地,仲有好多洋葱同薯仔,鸡件都好多肉好滑,真心唔错!食完鸡煲就可以出去拎火锅配料同转火锅汤底!汤底好吸睛!食落好香辣味同香料味👍🏻入面本身都唔少鱼片,鱼片好滑好入味~海鲜拼盘好丰富好靓!只虾好新鲜仲识郁😱鲍鱼好爽口,落呢个汤底唔错👍🏻沙白都好鲜甜多汁,正!M7澳洲和牛油脂丰富,食落较滑,同牛板腱都好重牛味~.总括黎讲呢个价钱可以食到咁多野仲可以食3个钟真系抵食!见佢有生日优惠,下次约多几个friend去先😋

放工揾左间鸡煲食,出乎我意料地正😍

刺身好似放题咁放得好靓!而且新鲜肥美!
冻蟹好大只,提供较剪同手套好方便食!
冻蟹

系我超级中意食嘅蟹膏,劲多膏😍而且蟹肉都好实好鲜甜
冰火翡翠螺

冰火翡翠螺好好食!螺肉大只爽口弹牙而且好入味!
招牌麻甩鸡煲

食完鸡煲就可以出去拎火锅配料同转火锅汤底!
海鲜拼盘

M7澳洲和牛

M7澳洲和牛油脂丰富,食落较滑,同牛板腱都好重牛味~
冻蟹
冰火翡翠螺