2022-08-22
好耐无一家大细出去食自助餐啦!👵🏼👩🏻👨🏽👧🏻今次黎到充满回忆既沙田丽豪酒店🏨濠餐厅同老公,囡囡同埋妈咪黎试餐厅8-9月限定既东南亚海鲜烧烤美食自助晚餐!可以一次过同屋企人品尝新加坡🇸🇬,马来西亚🇲🇾及泰国🇹🇭地道特色美食,为舌尖味蕾来个东南亚美食之旅!✈️除左自助晚餐必食既阿拉斯加蟹脚,波士顿龙虾,蓝青口,翡翠螺同鲜虾等等海鲜外,今次仲有埋多款新加坡🇸🇬,马来西亚🇲🇾及泰国🇹🇭特色美食😍!我最钟意佢地既清新开胃泰式沙律,香辣惹味泰式咖哩,泰式鱼饼,新加坡叻沙,泰式船面等等!钟意食烧烤嘅老公最爱佢地既烧蚝、烧猪颈肉、烧大虾、串烧、烧西冷牛肉!餐厅仲提供鲜榨西瓜🍉汁,椰汁🥥同埋龙眼冰!绝对系消暑解渴之选!仲可以无限添饮,绝对为东南亚海鲜烧烤美食自助晚餐锦上添花!✨当我地食完慢慢欣赏音乐同池景时,餐厅职员仲邀请囡囡Marine去参加亲子烹饪工作坊,即场制作可爱cupcake 。🧁🧁🧁 大家有时间衬暑假一定要同小朋友黎试下。☺️🏨 沙田丽豪酒店📍地点:香港沙田大涌桥路34-36号三楼
🏨 沙田丽豪酒店
📍地点:香港沙田大涌桥路34-36号三楼