一次过满足哂鸡煲、海鲜、边炉三个愿望🤩仲有任食手切牛颈脊🐂同黑豚肉🐖依度嘅火锅真系赢左,除左满足到上面三个愿望之外,仲要价钱好合理,真心推介鸡煲🐥:依个系任食嘅有五种辣度,分别系大辣、中辣、小辣、bb辣同埋走辣🌶️ 我哋就拣左中辣🌶️ 谭仔嘅话我哋食开小至中辣,依度嘅中辣我哋就觉得啱啱好又满足到食辣嘅欲望鸡煲酱好出色,味道香而麻辣,鸡件好入味好正😋海鲜拼盘🦐:限每人一款海鲜有多款海鲜,包括扇贝、鲍鱼、蛏子、海虾、花蚬、龙趸, 质素唔错都算新鲜,而且每款海鲜都劲多蒜同埋粉丝,打卡一流😂火锅🍲:任食火锅配料火锅汤底有几款,我哋就加$38升级左虫草花竹丝乌鸡汤汤底一黎到就试饮左先,味道浓郁饮得出真材实料,之后都冇口渴就知系冇加味精😂 食材方面如果like左社交平台仲有任食手切牛颈脊同埋黑豚肉添😌 任食手切牛出面真系冇乜边度有,仲要质素系好,牛肉味香浓,食得出真系手切唔系冰鲜除左牛同猪之外,仲有多款自助火锅料,比多啲选择大家最后就系甜品啦,椰汁雪燕,食埋个糖水就完美啦😌
一次过满足哂鸡煲、海鲜、边炉三个愿望🤩
仲有任食手切牛颈脊🐂同黑豚肉🐖

鸡煲🐥:依个系任食嘅
鸡煲酱好出色,味道香而麻辣,鸡件好入味好正😋

海鲜拼盘🦐:限每人一款海鲜

火锅🍲:任食火锅配料
火锅汤底有几款,我哋就加$38升级左虫草花竹丝乌鸡汤
除左牛同猪之外,仲有多款自助火锅料,比多啲选择大家

最后就系甜品啦,椰汁雪燕,食埋个糖水就完美啦😌