2020-11-26 141 浏览
今日难得出嚟荃湾做嘢见到炑八出左小王子套餐, 外面个冬日小王子布置好有冬天气氛, 🥰🥰 俾佢吸引咗入去食返一个暖暖冬日烧烤今日我哋试咗👭FRIEND TASTIC MEAT SET 小王子fans绝对唔可以错过 #超级牛肋骨独一无二套餐 牛肋骨一嚟到我哋已经哗哗声,估唔到咁大条仲要脂肪分布均匀肉质鲜甜🥰🥰另外仲有好多唔同嘅肉类, 可以一次过满足好多个愿望先来泡菜同拌菜是免费任加🤭🤭超级开胃,之后就已经系喺炉边加芝士嘅环节,芝士都系任加💗啱晒我另外其他肉类嘅酱汁分布啱啱好, 烧完好香完全唔使另外再加酱油, 大红虾都系非常优质, 食落好弹牙呢个套餐性价比都算几高好多唔同肉类都可以一次过试晒, 仲有小王子陪住你食🥰🥰 我仲加咗加$98加配限量版 - 「小王子座枱无线充电器一个」yeahhhh

呢个套餐性价比都算几高
好多唔同肉类都可以一次过试晒, 仲有小王子陪住你食🥰🥰