2024-09-30 486 浏览
今晚7:30pm 入座,首先店内有好多空枱,店员都叫我地系门口等一阵先安排入座之后有位女服务员帮忙点餐,叫左个一人套餐 同滑蛋猪扒饭之后我目测都仲有2-3 台客入座 咁我地等左10分钟左右,滑蛋猪扒饭就上左菜,再等左10分钟后,我既一人餐仲未见任何一样食物上菜🤐🫥我发现系我隔离台(迟过我地入座既)既2人套餐都系我等左25分钟既时候上哂菜 😑😑好戏黎啦,我同店员跟进,帮我点餐既女侍应系咁好忙碌咁唔知做d 咩 😶‍🌫️😓完全无帮忙跟进,系我等左35~40分钟既时候,我见隔离台既客人上哂菜加差唔多就食完既状态,先比左个汤,沙拉同甜品(主菜都未上🙂‍↕️🫤😑🫨)最后系45分钟之后我叫既鱼生饭先上菜,我同左女侍应讲,你系唔系无落单😵‍💫😵‍💫佢即时好大反应回应:一定唔系 我有落💀之后佢仲拎张落单既时间record 再同我讲一次其实做服务性行业,第一无认真处理客人既情况,二 态度极有问题,第三 最后连200几蚊既套餐小食都无上到比我。收咁既价钱 咁既服务态度,唔怪得饮食业生意咁差。我真系经历一生人最差既用餐经验 🥵🥵🤬🤬🤯🤯😡😡建议真系一生人一定唔会再去呢间餐厅,建议大家去之前都要三思。比钱买难受仲要

之后有位女服务员帮忙点餐,叫左个一人套餐 同滑蛋猪扒饭

之后我目测都仲有2-3 台客入座

佢即时好大反应回应:一定唔系 我有落💀

之后佢仲拎张落单既时间record 再同我讲一次

我真系经历一生人最差既用餐经验 🥵🥵🤬🤬🤯🤯😡😡

建议真系一生人一定唔会再去呢间餐厅,建议大家去之前都要三思。比钱买难受仲要无服务可言食物质数好一般🤬🤬🤬🥵🥵😡😡🥶🥶🤯🤯😓😓😓😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢😮‍💨😮‍💨😮‍💨😮‍💨😮‍💨😮‍💨😮‍💨

2024-09-30