餐厅: 盈館
资讯:

2020-07-03 137 浏览
话时话,我哋A姐M佬都好耐无饮过茶啦!平时生活咁急速,难得放假,不如饮啖茶,食个包,休闲一下!今日嚟到旺角盈馆,一于叫返一盅两件,叹吓先!香煎五香芋头糕新鲜热辣,外面煎到有少少金黄色,入口食到芋头粒,芋头味香浓!北菇棉花鸡北菇棉花鸡嘅重点系咩?当然就系棉花啦,即系鱼肚!鱼肚吸晒啲精华,仲有少少鸡同北菇味,正!另外,滑鸡肉质鲜嫩,北菇厚肉多汁。姜葱牛柏叶A姐对牛柏叶情有独钟,见到有姜葱牛柏叶,就一定会叫!一嚟到就闻到好香嘅姜葱味,同牛柏叶好夹,非常爽口。原只鲜虾肠鲜虾大大只,鲜甜爽口,外面包着热辣辣嘅肠粉,点埋豉油,完美呀!健康姜汁糕姜汁糕热辣辣姜味唔系太重,不过食多出有少少姜辣味。放多阵等佢冻少少,姜味更浓!(记住Like同Share畀朋友)By A姐M佬 玩乐日记 www.aandmdiary.com

健康姜汁糕

(记住Like同Share畀朋友)

2020-07-02