2024-05-01 2758 浏览
好耐无去晚饭,咁岩朋友系外国返来,就约上去食饭。今次自己直接打电话去订枱,一段时间无上去就唔好意思what’s app老板订枱,点知就中伏😞当晚上到来话无我订座😠咁我订啲𩠌呢?话完全无我纪录,个位员工仲问我会唔会系订左第二间?无野嘛?我话你地之前一日再打电话比我确认订座㖞⋯⋯你地错仲赖我问题??算~咁我问即系有无位,有就照食,朋友老远返来唔想样衰😤问老板唔系度,坐低即刻what’s app老板😫😫点知原来李公馆已经转左手,唔系以前老板,佢已经无做😩转左手我订既冰镇咕噜肉特别版无,得普通版比我😡仲谂住比朋友惊喜❌咕噜肉觉得较淋身唔够脆🐔茶烟熏鸡肉无咩味咁,但都系唔够脆皮其他食物都算正常水准😞相都无心机影打卡😩完全影响我呢餐饭心情,叫人加水无人应,问啲𩠌又咩都唔知一间食店野几好食都死,一肚气之前仲谂住母亲节订呢度食饭🙅🏼‍♀️🙅🏼‍♀️🙅🏼‍♀️咪搞哗~一阵带老人家来到又话无我订座咪死真系唔怪得啲人成日讲北上消费睇番食评先知原来已经唔止我中伏
当晚上到来话无我订座😠咁我订啲𩠌呢?

算~咁我问即系有无位,有就照食,朋友老远返来唔想样衰😤
问老板唔系度,坐低即刻what’s app老板

我订既冰镇咕噜肉特别版无,得普通版比我😡
仲谂住比朋友惊喜
❌咕噜肉觉得较淋身唔够脆
🐔茶烟熏鸡肉无咩味咁,但都系唔够脆皮

一间食店野几好食都死,一肚气

哗~一阵带老人家来到又话无我订座咪死
真系唔怪得啲人成日讲北上消费