2017-01-10 797 浏览
焗猪对呀dee黎讲有一种无形既吸引力,因为我真系好中意食,去到边到都会试下,但系暂时都系得太子明宝石同九龙城澳门茶餐厅先吸引到我。我咁岩打完波,屋企冇留饭,自然就落九龙城揾野食,宜家九龙城系夜晚都仲有好多野拣,其中价钱最比较平,或者性价比高就一定系海景,因为胜在选择多(丁面又有、饭又有、肠粉、粥样样都有)咁当然佢既粥同肠粉真系有水准,平时就最中意牛肉粥加炸両。焗猪扒饭但是呀dee去到又忍唔住叫左焗猪排饭,都等左十几分钟已经有得食,五十几蚊有焗饭有野饮,性价比very 高。上到黎仲热辣辣,见到d茄汁涌下涌下咁,卖相真系唔错,佢猪扒就两件,但是就偏肥,同埋茄汁就好普通冇茄蓉,饭就有炒底,份量都好够,男仔夜晚食就岩岩好。不过佢真系太普通,除左价钱合理,味道亦比较一般,下次都系食番粥好过!

焗猪扒饭
焗猪扒饭