2014-07-31 3783 浏览
卖相唔错 不过味道真系一般果日上黎开饭睇下有咩好介绍 咁岩想食西餐 所以就简啲西餐既餐厅啦首先 我同我男人点一个二人set既餐头盘:烟三文凯撒沙律 1.菜唔新鲜 2.佢叫凯撒沙律 叫得「凯撒」沙律系要用凯撒酱 但系佢只系用普通既沙律酱就算soup:cream of mushroom 1.我男人觉得只味好假 2我觉得无咩味要自己加啲盐大盘:牛小排配鹅肝 话明系牛小排 佢就比咗牛扒我 明明五成熟 都可以好韧 羊扒 都满意 但mint jelly比得好小 点两点就冇 两个大盘用既都系烧汁 但系我地觉得呢个烧汁 完全系个失败点 烧汁唔似烧汁 只味好难形容 可能个人口味不同啦甜品:芒果拿破仑 味道尚可 个啲酱汁唔系好够 食完个口好干 金沙朱古力心太软 好味 佢放咗一粒金沙系入面 一口食落去有啲花生系到 都几好唔错
卖相唔错 不过味道真系一般
首先 我同我男人点一个二人set既餐