👧🏻😋👅🍽✨一试难忘椰子特饮❤️‍🔥-椰籽 @ccnutseed 🇭🇰 九龙城衙前围道21号地下A3号舖 🇭🇰-🐱 系正九龙城食开间串烧店隔离既新开手摇店, 仲主打我最爱既椰青特饮🐱 加上一只饮紧椰青既猫咪作招徕, 好难唔试试佢, 然后就落左坑了😍-🍪 椰子Oreo特饮 $38✨第一啖饮落系惊艳既感觉! Oreo, 椰青肉同冰都打到好幼细, 口感好smooth✨椰子味令Oreo食落完全唔甜但又好香Oreo曲奇味, 果然冰度甜度固定冇问题, 放心交俾佢😆-🌴 招牌椰子特饮 $36加椰香斑兰冻(follow IG送)💯用新鲜椰肉同椰青水打既shake, 超级清甜! 椰香斑兰冻系一大旧啫喱既形状, soft既, 果冻加特饮有双重椰子风味😍-🧋 泰式椰子奶茶 $41✨加左椰子都不减泰奶风味, 少少炼奶香, 茶底好香醇, 但就多左一层椰子清香-🥥 泰式椰子奶茶冻(限量) $48💯夜晚食完饭去剩返最后一个😆 质地似大菜糕, 奶茶味劲突出, 因为质地较爽滑, 甜得黎系清新唔涸喉💯面头有块Brezel同两条朱古力条, 冇特别夹, 系装饰而已🤣 不过系几靓
👧🏻😋👅🍽✨

椰子Oreo特饮 $38
椰子Oreo特饮

🌴
招牌椰子特饮 $36
加椰香斑兰冻(follow IG送)

🧋
泰式椰子奶茶 $41