九龙湾呢间超级寿司, 店子小小, 但来头唔细,因为入面好多款新鲜日本食材, 尤其生蚝, 开PARTY真系会系呢度买寿司呀 !星期日去开街, 当然会去呢间食我最中意既汁烧三文鱼腩骨,而且想食真系要入去时问问职员有无 ! 因为我试过去到卖晒 !店内座位唔多, 而且系较迫, 但系满枱食客, 就已经知道有一定的顾客。作为熟悉该店的顾客, 大家一食完都会快快离坐, 比其他顾客享用。最近换左餐牌 :当然都系叫左汁烧三文鱼腩骨拉面配冻绿茶蜂蜜 $45等左一阵就有啦 !!卖相好靓呀 ! 三文鱼腩骨都有2-3大件 !三文鱼腩骨...虽然名符其实有好多骨, 我中意先抽起晒所有长骨,再一啖啖咬落去。腩骨加埋烧汁好甜, 三文鱼肉亦好美味 !面身虽然唔系平时食开的日本拉面, 但都煮得弹牙, 加埋个汤又唔咸 ! 所以整体评价都好高呀 !!
最近换左餐牌 :
当然都系叫左汁烧三文鱼腩骨拉面配冻绿茶蜂蜜 $45
等左一阵就有啦 !!
卖相好靓呀 ! 三文鱼腩骨都有2-3大件 !
再一啖啖咬落去。腩骨加埋烧汁好甜, 三文鱼肉亦好美味 !
所以整体评价都好高呀 !!