今日放工咁啱喺附近,咁就一于去试吓啦。我哋已经六点几就去到,不过入面已经好多人啦,所以想去嘅记住早啲等位啊。一坐低睇完Menu,就忍唔住叫咗个爆谷虾先,因为见到隔篱枱嘅好似好吸引。等咗一阵就上枱啦,系新鲜乍起嘅,而且旧虾好大嚿,配埋佢嘅酱汁真系好夹呀。我嘅主菜就嗌咗烧春鸡窝夫,古唔到咁平嘅价钱佢只烧春鸡都几大。而且食落鸡肉好嫩滑,个皮又有少少脆,唔使点汁已经好好食呀。我朋友就叫咗煎牛扒配薯条,我见到个牛扒煎嘅时间啱啱好,叫咗五成熟就真系啱啱好五成熟。我试咗一旧,估唔到佢嘅牛扒拍得住出面专食牛扒嘅西餐,好重牛味,而且好香又系唔使点汁就食得。另外佢嘅薯条都炸得好脆,佢除咗主菜好食,啲配菜都好好食呀。另外我哋仲叫咗个炸鸡翼,炸鸡翼有成六只,炸得好香脆,而且好肥美。我哋仲叫咗杯奶昔share,杯奶昔好大杯,但系饮落又唔会太腻,而且仲好解渴添,夏天一定要饮呀。本身我哋仲想叫甜品,但真系食得太饱啦,又有个藉口下次再嚟食啦。呢间餐厅性价比高,而且环境好好,啱晒一大班人嚟食或者黎拍拖啊。