行过旺角买嘢 行行下 突然 闻到阵阵嘅鸡翼鲜香味飘过嚟~😛🌸唔得啦 我忍唔到啦 😖! 如是者!我两脚踩入咗呢个鸡翼山啲大门 😤!一入到嚟  成间铺都充满又香又甜嘅味道 ,唔得!已经俾佢啲香味搞到好肚饿啦😚再睇睇个Menu 有个$128 , 16件鸡翼 套餐 ,可以再加两杯别饮🤪而且 可以选择四只口味 , 就选择咗 《文青风玫瑰鸡翼🌹》、《鼠尾草咸蛋黄哥🍳🥚》好快啲鸡翼就出炉啦,谂到啲鸡翼咁香 ! 我拿拿声咁Call 的士 拎翻屋企食!😼🚕一翻到去 打开 !哗~~~~ 劲香啊!已经闻到文青风玫瑰鸡翼阵香甜味啦每只鸡翼都大大只! 咬落去啖啖肉  ! 而外皮好香脆 ,而每只鸡翼都充满甜甜嘅蜂蜜香味🍯🐝再咬几啖 就会散番出啖啖嘅玫瑰香味 🌹,劲好食啊!😍❤️而另外一只味,《鼠味草咸蛋黄哥》🐭🥚🍳,味道就系咸嘅! 啱啱食完甜嘢 ,依家再食翻啲咸嘅中和翻佢,直头令到我更加开胃添啊,鸡翼表面痴满晒咸香嘅黄金咸蛋,咸香味十足啊😻🍳系屋企 一路睇戏,一路食鸡翼😽🎥,超级满足,而佢果句 《不要仪态,只想食鸡翼》都几真,因为我一开始食鸡翼系用筷子🥢食 ,食到第三只果阵已经忍唔再 换咗用手大啖大啖食 ! 因为真

再咬几啖 就会散番出啖啖嘅玫瑰香味 🌹,劲好食啊!😍❤️

因为我一开始食鸡翼系用筷子🥢食 ,食到第三只果阵已经忍唔再 换咗用手大啖大啖食 ! 因为真系太好味啦😚
而嘢饮我叫咗两杯柳橙冰绿茶,都好饮!唔会好似出面啲劲甜嘅甜浆橙汁咁!呢杯就够晒清新啊!
鼠尾草咸蛋黄鸡翼
2022-07-08