同朋友约好食火锅, 一于上openrice 揾下边间好, 朋友就想试“有骨气”, 但见最近既食评都好唔掂,所以就一于试下鸿兴, 因为大部分食评都赞有风味, 又好食. 当然你要接受定忍受到d 环境同服务啦! 我地之前book左7:00pm, 系坐的士黎时, 连司机都唔知边度, 只好打去问问, 一把好豪气既女子声音话: 系美景落就得喇!! 总之黎呢度食野就预左冇咩服务, 我地四个人食左当然系两个炉, 一个火锅, 一个BBQ. 火锅要猪骨煲汤底, 好入味, 猪骨亦煲得好正! BBQ既食物:鲍鱼仔( 比较一般)鳝圈(肥美鲜甜, 一定要试) 大蚬(加左蒜溶, 十分香口美味)虾(虾肉弹牙)扇贝(都唔错)鸡肾(可能唔识烧, 硬左少少)火锅食物:象拔蚌(刺身, 好鲜甜)鱼皮(一落火锅即熟, 够爽口, 正!)墨鱼(都唔错)肥牛(比较一般)四宝丸生菜西洋菜大量可乐以上食物新鲜, 味道亦好! 但我强烈建议要坐入店舖内, 因为坐后巷既感觉真系好污糟. 我地系店舖食完晒离开时, 见到条后巷又湿又有烟头垃圾系地下, 真系好彩食饱晒! 如果唔系就真系冇胃口! 最后讲多次, 呢度真系冇咩服务, 你要预左叫佢地3-4

BBQ既食物:
鲍鱼仔( 比较一般)
鳝圈(肥美鲜甜, 一定要试)
大蚬(加左蒜溶, 十分香口美味)
虾(虾肉弹牙)
扇贝(都唔错)
鸡肾(可能唔识烧, 硬左少少)

火锅食物:
象拔蚌(刺身, 好鲜甜)
鱼皮(一落火锅即熟, 够爽口, 正!)
墨鱼(都唔错)
肥牛(比较一般)
四宝丸
生菜
西洋菜
大量可乐

以上食物新鲜, 味道亦好! 但我强烈建议要坐入店舖内, 因为坐后巷既感觉真系好污糟. 我地系店舖食完晒离开时, 见到条后巷又湿又有烟头垃圾系地下, 真系好彩食饱晒! 如果唔系就真系冇胃口! 最后讲多次, 呢度真系冇咩服务, 你要预左叫佢地3-4 次, 佢先会应你1 次, 仲要系十分“豪气”既会应.
我地4 个人, 埋单$1180, 价位以地方计系贵, 不过都好食, 又有风味, 有机会会再黎食过.

相片可参考: