2021-05-20
呢间餐厅系第二次光顾, 第一次2月黎呢度都系因为openrice 呢区排行高黎试一下, 最吸引我黎既系因为睇人哋啲食评啲相见到个拔丝咕噜肉咁就一次过介绍两次食过既野, 比吓comment Caesar Salad - 沙律配料唔错, dressing 都刚好, 可接受藜麦三文鱼沙律 - 呢个我钟意, 可能食材配搭得好黄金鸡柳 - 又系至爱既咸蛋王, 炸得好好食, 不过食两件就有啲饱既感觉拔丝咕噜肉定食 - 咕噜肉大大旧, 甜酸度适中既, 有两个配菜, 云耳我钟意食多啲, 跟饭一碗肉眼扒沙律拼薯角 - 都算OK 肉质唔错带子明太子意粉 - 推介, 好好食! 个Sauce 好味, 意粉软硬刚好, yummy红豆抹茶雪糕窝夫 - 推介因为个窝夫整得好好食, 应该本身个窝夫料好, 配埋啲红豆及雪糕, 真心好食热情果冷茶 - 清清哋, 唔太甜, 几好总额食物水准中上, 环境需然唔系好大, 但可接受! 服务就有啲应该新既员工, 就有啲落错单情况, 但会更正! 整体唔错 ! 我两次都系假期和假期前夕, 都有啲FULL , 所以要去就Booking 定位好啲
咁就一次过介绍两次食过既野, 比吓comment