餐厅: 桃園制作粥麵餐廳 (慈雲山中心)
资讯:

2018-10-09 189 浏览
个日岩岩瞓醒就想揾啲野食 就落左去桃园食饭 叫左份咖哩牛腩饭食 一入去坐左门口附近一张卡位 张枱未抹过 我即刻叫个Staff帮我抹 都接受到个饭到左之后 想拎匙羹食个时 装银器个兜兜入面无匙羹同纸巾 又系叫人即刻换比我 不过都系无纸巾 我就用私家货首先 个咖哩好好食 辣度有啲唔够 味道整体都比你地平时出街食嘅咖哩高质 牛腩食落去都正常 咖哩入味 薯仔我就欣赏佢无削走个皮 好有质感 几特别 而个饭我就 可能系 人地收工关系 饭都放得好耐 所以好多饭都硬嘅 我见人地收工就无叫人换 唯有系咁 ps 落单时叫个staff帮我 多饭多汁 都无做到 非常唔够食 呢个价钱 份量都咁少 可以改善下 整体黎讲 都好食嘅 值得一试
个日岩岩瞓醒
就想揾啲野食