2021-11-12 16 浏览
前排同男朋友讲起好耐冇去韩国旅行 想食下韩国菜感受下韩国嘅气氛 佢就揾咗长沙湾附近一间好有韩国特色嘅小店😍😍😍一入到去就已经觉得好似去咗韩国咁 墙上面黏咗好多韩国艺人代言烧酒广告嘅海报 仲有大大张嘅IU海报 Kpop粉打卡一流👍🏻👍🏻👍🏻我哋叫咗一个韩式炸酱面 感觉上佢嘅味道同我哋之前去韩国食嘅时候有少少唔同 但又真系几好食㖞 食完一啖又一啖🤣👍🏻我哋仲叫咗一个芝心猪扒饭 猪扒入边系空心嘅 分咗四件 有芝士酱喺入面 可以享受到爆芝嘅感觉 炸得皮脆肉嫩 仲有啲青瓜丝配喺面 又唔会太漏㖞😍套餐包括左小食嘅 小食系鸡蛋卷 大大份有六块 煮得啱啱好 唔会太熟 入口仲好嫩滑😎另外呢度都有饮品提供 有乌龙茶汽水同埋王老吉

另外呢度都有饮品提供 有乌龙茶汽水同埋王老吉