2024-03-04
2024.02.18呢个周末操野操到好充实💦当然要去滚一滚平衡一下身理与心理⚖️餐厅位于铜锣湾嘅商业大厦高层🤭除咗有室内位仲设有卡拉OK包厢房🎤更有欣赏到港岛区风景嘅户外位🤩仲有就系成间铺都好多打卡位📸而餐厅主要以打边垆为主🍲无论汤底/食材/饮品嘅款式都多不胜数👍🏻今次我地汤底拣咗原个椰子鸡汤(半只)$268店员会亲自系食客面前将所有汤料放入锅内🍲包保真材实料😆系等紧嘅期间我地就去咗酱料区到拣自己钟意嘅调味料🧂另外就叫咗个超香脆又咸香满满嘅金甲脆鱼片$98作为前菜💛等咗一阵就已经可以享用热辣辣嘅头啖汤同鲜嫩嘅鸡肉🐔之后我地再追加咗爽口黑牛百叶$78 ➕ 沙嗲牛肉洋葱饺(4只)$68➕ 鲜嫩正菜蔬菜拼盘(自选3):油麦菜&西洋菜&唐生菜$98 另外饮品就拣咗佢地自家制嘅冰糖红枣雪梨茶$34解一解油腻🤗最后就系不得不赞嘅甜品😍缤纷鲜果凉粉锅$108因为送上枱果时会睇到一阵阵烟雾散出❄️而且食落口感好丰富😋一D配料好滑溜一D就好烟韧☺️
呢个周末操野操到好充实💦
当然要去滚一滚平衡一下身理与心理⚖️