大埔直街越来越多好嘢食,心血来潮突然间想食烤鱼,大埔group 见到有人推介新开张的丁丁烤鱼 ,放工一于去试吓新嘢!店员服务殷勤,推介套餐可以一次过食晒万州烤鱼。招牌鸡煲。海鲜。火锅放题,唔使出旺角都可以食到丁丁烤鱼,正!15周年优惠价丁丁极品任食套餐 $298 位小食无限添加点好餐之后,店员自动奉上 3-6 款小食!无限添加!款款都有惊喜!拍青瓜🥒麻辣鱼皮、历辣鸡软骨、炸馒头、小酥肉、盐酥鸡鸡。麻辣惹味,酥脆可口,值得encore!平时闲闲哋叫一份小食都要几十蚊,呢度真系抵!刺身拼盘 5款起刺身拼盘卖相OK,三文鱼、甜虾、八爪鱼,北寄贝片、马刀贝片、赤贝片 、荣螺片,天天不同,刺身肥美,新鲜可口。招牌惹味鸡煲香辣口味,辣得刺激,秘制酱汁非常惹味,鸡肉香嫩多汁。招牌惹味鸡煲可以无限添加,我哋要留肚食烤鱼,所以叫一次就够了。万州烤鱼 +$48/条万州是一个地方特色,𫠐鱼 大大条,多肉少骨,鱼肉雪白,又滑又好味,一于食吓招牌香辣味,朋友唔食得好辣,bb辣 啱晒口味。多款配料,吸收了鱼汤汁精华,越食越好味。招牌火锅汤底烤鱼之后,可以换过火锅汤底,多款火锅汤底任选,仲可以拣鸳鸯火锅,我哋就拣咗

15周年优惠价
丁丁极品任食套餐 $298 位

小食无限添加

刺身拼盘 5款起

招牌惹味鸡煲

万州烤鱼 +$48/条

招牌火锅汤底
烤鱼之后,可以换过火锅汤底,多款火锅汤底任选,仲可以拣鸳鸯火锅,我哋就拣咗 重庆四川麻辣 + 滋补花胶鸡。两款不同口味,适合唔同嘅朋友,辣定唔辣一齐打边炉。

时令海鲜拼盘
时令生猛海鲜 5款起
饱鱼•蛏子•生猛海虾-广岛蚝-扇贝。青口•沙白,天天不同款式,冰镇海鲜拼盘够新鲜,海鲜好鲜甜,饱鱼、蛏子 大只,肉质鲜嫩弹牙,滋味无穷。

多款不同火锅配料
配料都一点也不马虎,安格斯肥牛、澳洲M5和牛不容错过,雪花均匀,牛肉味道浓郁,肉质软滑。

饮品及雪糕任饮任食
自助区还有多款汽水饮品,饭后甜品食埋雪糕就完美了。

• 万州烤鱼