2023-05-05
👍🏻 萤光鱿鱼跟白面豉酱每次食萤光鱿鱼都有小担心 怕会腥🦑但系呢度嘅俾到信心我 肉眼可见吧光泽就知道新鲜鱿鱼爽甜 鲜味满满💕👍🏻 松叶蟹肉沙律松叶蟹肉铺面 份量唔少🦀一梳梳嘅口感好好配埋番茄、青瓜、、沙律菜等 淋上日式胡麻酱 好开胃同refreshing🥗👍🏻 清酒煮日本蚬饮啖汤先 蚬味好浓 清酒更能突出海鲜清甜味道☺️每一只日本蚬都非常饱满 有爆汁效果!小心热喔👍🏻 烧日本茄子日本茄子去皮 𠮶样变得有啲陌生😂食落口有别放平常烧茄子🍆味道好清新 有啲爽口 表面仲放上木鱼碎 增添口感👍🏻 华涟蚝店员极推💁🏻♀️呢款生蚝非常饱满 有个大肚腩咁胀卜卜😉口感偏creamy 好滑而且味道浓郁 下次嚟一定会encore👍🏻 烧活鳗鱼(半份)鳗鱼外皮烧到脆卜卜 而且鱼肉保持到鲜嫩 最紧要好厚肉 旁边有蒲烧鳗鱼汁 轻轻点已经够晒味🫶🏻👍🏻 自选寿司🍣自选左三款美味寿司 分别系鲜带子、大拖罗、烧左口鱼 寿司鱼生非常新鲜 自己最爱大拖罗 鱼油系口爆发好幸福❤️👍🏻 鱼汤乌冬呢个系餐厅招牌菜式 奶白色嘅鱼汤充满鱼鲜味 每条乌冬都饱吸鱼汤味道 好正🤗注意事项⚠️- 清酒爱好者福音🍶720ml清酒买一送一- Open
👍🏻 萤光鱿鱼跟白面豉酱
👍🏻 松叶蟹肉沙律
👍🏻 清酒煮日本蚬
👍🏻 烧日本茄子
👍🏻 华涟蚝
👍🏻 烧活鳗鱼(半份)
👍🏻 自选寿司🍣
👍🏻 鱼汤乌冬