2009-01-26
上次黎又系和猪猪女友来的, 记得我仲剥赖尿虾谷俾心肝猪猪添!仲吉到好痛呢.今年的团年饭又系呢度. 订了六点半, 来到又真的几多人, 好爆吓.由于我和猪猪 女友迟了, 公太饿, 已叫了个烧味拼盘, 都有留返几旧俾我俩, 味ok.已叫了个6人餐, 有龙虾伊面, 鲍参肚翅, 大班两味, 发财好市, 脆皮烧鸽, 生果盘等.先上的有鸽, 炸得几脆, 又不太油, 已很不错了.大班两味其中一碟系炒豆的, 呢碟太油; 但班球果碟则ok.发财好市的发财唔多, 但当心知食发菜系好伤高原湿地的时候, 其实呢注菜已好大注了.翅唔系太突出. 好一般. 伊面ok, 龙虾都算中size, 肉都ok多,味好鲜.碟生果则好迷你; 块蜜瓜劲细, 每片得5mm厚..好采西瓜都甜.6人餐收888, 又唔算太贵噃. 其实好ok 吓了.连埋之前的拼盘, 收了约1100.食到一半阿婆突问我"想点", 我冇咩想呀, 就"万事如意 " 啦 祝猪猪牛年进步, 考试顺利!
仲吉到好痛呢.
先上的有鸽, 炸得几脆, 又不太油, 已很不错了.
大班两味其中一碟系炒豆的, 呢碟太油; 但班球果碟则ok.
翅唔系太突出. 好一般.
伊面ok, 龙虾都算中size, 肉都ok多,味好鲜.
碟生果则好迷你; 块蜜瓜劲细, 每片得5mm厚..
好采西瓜都甜.
6人餐收888, 又唔算太贵噃. 其实好ok 吓了.
连埋之前的拼盘, 收了约1100.