2020-02-06 155 浏览
同幾個朋友好耐無見,次次都係要食雞煲聚聚,呢間燒皇食過唔只一次啦,我地都覺係石湖墟最正既一間!所以今次又食佢!我地好早到,原以為呢個時勢無咩人食,點知到七點就差不多坐滿人,好受歡迎!我地次次都叫一隻麻辣雞煲,小辣已經好惹味!除左雞煲外,一定一定要叫呢個牛肋骨!今次雖然有D失手,靱左D,不過都好入味!呢度D燒物都係非常好食,以往我地會叫好多串燒,今次只係叫左個燒茄子,少少辣,好正!食完個雞煲可以加湯叫火鍋配料,有午餐肉、芋絲、枝竹、生菜、墨魚滑蝦滑、金菇等等,都好新鮮,一班朋友食就最o岩!野飲都好多元化,最過癮係叫兩公升1664啤酒幾個分黎飲!可惜有人揸車,所以叫檸茶檸七可樂等,不亦樂乎!

我地次次都叫一隻麻辣雞煲,小辣已經好惹味!