2024-06-28 67 浏览
喺上环荷李活道一个转角位就见到一间叫「Harbour Joe」嘅cafe。朋友约我放工一齐黎chill下~等野食野饮其间见枱面贴左一张野写住「迎新优惠:免费换领$5优惠券」,scan个QR code再跟住个step就换得啦。呢度重有酒饮架!❤️All day breakfast有炒蛋、火箭菜、车厘茄、大啡菇、蕃薯🍠、烟肉🥓、一片包和鸳鸯肠,超丰富呀!😍😋❤️蒜香大虾带子扁意粉🍝除左虾和带子重有菇。虾和带子份量足又新鲜。扁意粉口感爽滑,软硬适中。估唔到cafe有串烧食!❤️照烧汁鸡肉串(6串)有6串咁多,同朋友一人3串都好够👍🏻。照烧汁甜甜地~❤️开心果麻糬卷蛋呢个卷蛋口感软熟,好好味啊~😍🥰开心果蓉份量多,加上口感烟韧的麻糬,食完开心又满足!我嗌左杯❤️热日本八女抹茶鲜奶抹茶🍵茶味香又浓郁,唔会过甜,抹茶控必饮。👍🏻🥰朋友就嗌左Iced Americano。

呢度重有酒饮架!

❤️All day breakfast

❤️蒜香大虾带子扁意粉🍝

估唔到cafe有串烧食!
❤️照烧汁鸡肉串(6串)
有6串咁多,同朋友一人3串都好够👍🏻。照烧汁甜甜地~

❤️开心果麻糬卷蛋

我嗌左杯
❤️热日本八女抹茶鲜奶
抹茶🍵茶味香又浓郁,唔会过甜,抹茶控必饮。👍🏻🥰

朋友就嗌左Iced Americano。