2017-08-30 279 浏览
今次系第一次去,但已经觉得唔会再去第二次,整体除咗收费完全唔称得上做fine dinning. 啲服务态度差之外,上菜速度超慢,而且啲嘢食又无乜特别。本应今日系去庆祝生日,但系食得一啲都开心,破坏晒气氛一出,门口好唔明显,要揾咗一阵先见到,而且无人接待,要自己走入去问侍应。最严重系出菜时间超慢,头先夜晚7点入席,等到八点先上第一道starter, 之后又等多45分钟先上到个汤,饮埋个汤都差唔多九点,entree 同 main course 影都未见之后追个侍应,竟然话咁系正常,真系唔明佢系咩fine dinning. 而且最基本边个人叫咗啲咩,侍应无记住,送上枱之前仲要问,如果真系fine dinning佢唔系应该知道边个菜俾边个咩? 都已经无要求佢跟咩ladies first啲礼仪嘢啦~咁基本嘅嘢都做唔到,就唔好话自己做fine dinning!!感觉只系假扮想收贵啲啰! 最弊啲嘢食好普通,只系用啲劲大嘅碟,装住啲普通嘢食扮高级食物,有啲仲衰过茶记! 首先𠮶牛肉他他配蒜蓉多士,个多士唔单只唔够香,而且已经冧晒一啲都唔脆,牛肉无牛味,海皇汤好似饮热水咁,好淡。煎鹅肝配多士同水蜜桃,块
本应今日系去庆祝生日,但系食得一啲都开心,破坏晒气氛

感觉只系假扮想收贵啲啰!
最弊啲嘢食好普通,只系用啲劲大嘅碟,装住啲普通嘢食扮高级食物,有啲仲衰过茶记! 首先𠮶牛肉他他配蒜蓉多士,个多士唔单只唔够香,而且已经冧晒一啲都唔脆,牛肉无牛味,海皇汤好似饮热水咁,好淡。煎鹅肝配多士同水蜜桃,块鹅肝似系用鸭肝代替,一啲都唔香,多士都系完全唔脆,水蜜桃劲干,啲汁烧㶶晒, 黐住喺碟上面。牛颊肉好干,都系无牛味……得份石榴雪葩似样啲,问你死未

食完之后会劲口渴,必定系落重味精
总之间嘢劲呃钱,服务差,收费贵,味道又差! 千祈唔好帮衬!

羊架
牛肉干